Kattenpension Zoetermeer

iedere kat verdient aandacht

 

Maak direct een kennismakingsafspraak

Kattenpension Poeslief in Bodegraven: het tijdelijke thuis voor uw kat

Elk jaar komt dezelfde vraag terug: waar brengen we onze kat heen? U wilt goede verzorging en echte aandacht voor uw dierbare huisdier. Alleen in een kattenpension is er echt die toegewijde aandacht die uw kat verdient. U zoekt het in de regio Zoetermeer, waar u woont. Maak kennis met Kattenpension Poeslief.

Gerust van huis, uw kat in vertrouwde handen

U vindt het belangrijk dat de kat in een omgeving zit waar hij zich op zijn gemak voelt. Daarvoor zorg ik door liefdevolle verzorging, persoonlijke aandacht en volop vermaak. Ik knuffel uw kat als deze daar behoefte aan heeft. Als uw kat verblijft bij kattenpension Poeslief, dan weet u dat deze de tijd van zijn leven heeft.

Speelparadijs voor uw kat

Mijn kattenpension bestaat uit twee ruime woonkamers, direct naast mijn eigen woning. Zo ben ik altijd bij uw kat in de buurt. Beide woonkamers hebben een buitenverblijf. Uw kat kan dus altijd een fris snuitje halen. En als uw kat even een momentje voor zichzelf wil hebben, kan dat in een van de vele aparte ruimtes.

Uw kat verveelt zich niet dankzij het speelmateriaal

In alle kamers staat volop speelmateriaal. Denk aan speeltjes, krabpalen en zelfs een klimwand. Mocht uw kat toe zijn aan een middagdutje, dan liggen er volop comfortabele manden en kleedjes voor hem klaar. Alle vermaak en comfort zijn voor uw geliefde huisdier aanwezig.

Maak een afspraak om te komen kijken

Kattenpension Gouda

Praktische informatie voor u uw kat aanmeldt

Uw kat verdient alleen het allerbeste. Daarom gebruik ik alleen voer van het bekende merk Royal Canin. Dit merk staat bekend om de hoge kwaliteit. Als uw kat op dieet is, houden we daar natuurlijk rekening mee. Geef dan uw eigen voer mee, ik zorg ervoor dat uw kat enkel zijn of haar eigen eten krijgt. Voor drinken zorg ik natuurlijk ook, de hele dag door.

Wat ik doe voor de gezondheid van uw huisdier

Hygiëne is heel belangrijk, zowel voor mijzelf als uw kat. Daarom verschoon ik de ruimtes dan ook 3 keer per dag. De kattenbakken verschoon ik elke dag 2 keer. Dat betekent dat uw kat elke dag in een schone omgeving speelt, eet en slaapt.

De gezondheid houd ik in de gaten

De gezondheid van uw kat staat voorop. Elke dag kijk ik alle katten even na op apart gedrag, eetlust en uiterlijke kenmerken. Daar kan ik uit opmaken of uw kat gezond is. Blijkt dat niet zo, ga ik met de kat naar de dierenarts.

U op vakantie, dan uw kat ook

Gaat u een paar dagen of weken weg? Dan ontvang ik uw kat met alle liefde in mijn kattenpension. Het maakt niet uit voor hoe lang, uw kat is van harte welkom.

Zoekt u een kattenpension in de omgeving Zoetermeer, waar:

  • uw kat volop kan spelen
  • voldoende ruimte is, zowel binnen als buiten
  • uw kat in alle rust kan slapen
  • de ruimtes meerdere malen per dag verschoond worden
  • uw kat elke dag liefdevol wordt verzorgd

Reserveer dan snel een plekje voor uw kat. Wees er snel bij, want vol is vol.

Reserveer nu

Komt u kijken?

Wilt u weten of ons pension geschikt is om uw kat achter te laten tijdens uw vakantie? Kom dan vrijblijvend langs en wij geven u een rondleiding. Wij verzoeken u om een afspraak te maken zodat wij u in alle rust alles kunnen laten zien.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.