Over ons

kattenpension in Bodegraven

Katten vanaf 4 maanden en ouder, kunnen worden ondergebracht in het pension.
Wanneer u uw kat onderbrengt bij kattenpension Poeslief, zijn de algemene voorwaarden van de Divebo voor detailhandel in gezelschapsdieren van toepassing.

Katers in het kattenhotel?

Alleen katers die gecastreerd zijn, kunnen worden ondergebracht bij Kattenpension Poeslief

Reserveer nu

Even voorstellen…

Mijn naam is Sonja den Boon, getrouwd met Cor en ouder van 4 jongens. Daarnaast bestaat ons gezin uit Sabi, een energieke Mechelse herder en de vier katten.

Het kattenpension

Kattenpension Poeslief is gevestigd in het pakhuis achter onze woning op de Goudseweg 18, waar Cor de afgelopen 13 jaar de opslag heeft gehad voor zijn kaashandel.

Vorig jaar is de kaashandel verhuisd naar het industrieterrein van Bodegraven, waardoor de opslag vrij is komen te staan. In de jaren voor de verhuizing van de kaashandel is de vraag ontstaan wat te doen met de vrij te komen ruimte. Het antwoord liet niet lang op zich wachten: Wat is er nodig om je eigen kattenpension te beginnen?!

Sonja boon

Besluit

In september ’17 gestart met de cursus ‘Besluit houders van dieren, voor de diergroep honden en katten’ in Barneveld bij Aeres en in juli ’18 mijn diploma gehaald. In de tussenliggende periode, naast de theorie, ook praktijkervaring bij andere pensions in de omgeving opgedaan.

Het pakhuis is nu omgetoverd tot een pracht van een pension, met twee ingerichte ‘woonkamers’ waar u met een gerust hart uw katje kan onderbrengen tijdens vakanties. De kamers zijn kenmerkend ingericht met veel slaapplekken, een klimwand en nog meer leuke speeltjes.

We kijken er naar uit om u en uw kat te verwelkomen in ons kattenpension Poeslief!

Met vriendelijke groeten,

Sonja