Kattenpension poeslief

de kat is koning

Pakhuis omgebouwd tot kattenpension

In het pakhuis hebben wij twee mooie ‘woonkamers’ gerealiseerd waar de katten kunnen genieten van de sfeer en van elkaar. Wil de kat even rustig aan doen? Dan zijn er meer dan voldoende comfortabele slaapplekken beschikbaar. Is het nodig om de nageltjes wat aan te scherpen of het avontuur op te zoeken? Dan is de klimwand een echte uitkomst.

Geen kat is hetzelfde

De ene kat is natuurlijk de andere niet. Wij proberen hier altijd zo goed mogelijk rekening mee te houden. Is het bijvoorbeeld nodig dat uw kat een speciaal dieet volgt? Dan zorgen wij ervoor dat uw kat in alle rust op een afgeschermde plek van het eigen eten kan genieten, terwijl de andere katten in een andere ruimte eten. Natuurlijk kunnen ze na het eten gewoon weer lekker bij elkaar om te spelen of samen een dutje te doen.

Reserveer nu

Inentingen voor het kattenhotel

Voor een verblijf in kattenhotel van Poeslief, dient uw kat zijn inentingen tijdig gehad te hebben. Dit houdt in dat uw kat minimaal 3 weken en korter dan 1 jaar voor de plaatsing zijn inentingen moet hebben gehad. De verplichte inentingen zijn, per 1-10-2019:

  • De Kattenziekte
  • De Niesziekte

De genoemde inentingen dienen, aan het einde van het verblijf, nog minimaal één maand geldig te zijn. Daarnaast dient uw kat, minimaal 2 weken voor verblijf, te zijn ontvlooid en ontwormd.

Wanneer uw kat tijdens uw vakantie ziek wordt, zullen wij indien nodig uw kat onderbrengen bij de dierenartsenpraktijk Bodegraven. Uiteraard wordt u hiervan eerst op de hoogte gesteld, mits u te bereiken bent. De gemaakte kosten zijn niet bij de prijs van het verblijf inbegrepen en zullen aan u worden doorberekend.

Vaccinatieboekje

In het genoemde boekje staan alle inentingen die uw huisdier heeft gehad.

Daarnaast kan hier de naam en geboortejaar van uw kat in worden gezet. Ook kunt u hier uw naam, adres en telefoonnummer in noteren. Wij verzoeken u te controleren of deze gegevens zijn opgenomen in het boekje, zodat wij altijd op de hoogte van alle gegevens.

Bij het brengen van uw huisdier dient u het vaccinatieboekje mee te nemen. Zonder boekje kunnen we uw kat niet opnemen in het pension!

kattenverblijf

Voeding voor de kat

De gasten in het pension Poeslief hebben 24 uur per dag beschikking over vers water. Daarnaast krijgen de katten twee keer per dag droogvoer (Royal Canin).

Heeft uw kat speciaal voer? Geen probleem, uw kat zal hiervoor in een speciale ruimte geplaatst worden, zodat het voer niet opgegeten wordt door andere katten en/of dat uw kat niet gaat mee-eten met de andere katten.

Wij vragen u om dit speciale voer mee te geven in een afsluitbare verpakking, met maatbeker en naam van de kat.

Komt u kijken?

Wilt u weten of ons pension geschikt is om uw kat achter te laten tijdens uw vakantie? Kom dan vrijblijvend langs en wij geven u een rondleiding. Wij verzoeken u om een afspraak te maken zodat wij u in alle rust alles kunnen laten zien.

Vanwege veel reserveringen in het kattenpension zitten we in een aantal weken al vol. Dit zijn week 26, 30, 31, 32 en 33 van 2024.

In de volgende perioden is het pension gesloten:

  • 3 maart t/m 18 april 2024
  • 29 september t/m 17 oktober 2024
  • 6 november t/m 15 december 2024
  • 9 maart t/m 17 april 2025

Vanwege een te groot aantal vaste klanten, neemt kattenpension Poeslief geen nieuwe klanten meer aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.