Tarieven kattenpension

hét betaalbare kattenhotel in Bodegraven

Onze tarieven

Het tarief in 2023 is 12 euro per dag per kat en er wordt gerekend in hele en halve dagen.
De openingstijden zijn maandag t/m zaterdag van 09:00 – 10:00 en 16:00 – 17:00.

Voor bezichtigen kunt u een afspraak maken.

Zijn de genoemde tijden niet mogelijk voor u, dan kan een persoonlijke afspraak de oplossing bieden.

Op zondag en alle andere feestdagen is Kattenpension Poeslief gesloten.

Rekenvoorbeeld: Wanneer u uw kat op maandag tussen 16-17 uur komt brengen en u haalt de kat op zaterdag tussen 9-10 uur op, dan wordt er 4,5 dag in rekening gebracht.

Wanneer u meer dan één kat onderbrengt, worden de volgende tarieven gehanteerd:

2 katten 22 euro per dag
3 katten 31 euro per dag

Wanneer u meer dan drie katten wilt onderbrengen, wordt voor elke kat meer dan drie 9 euro per dag in rekening gebracht.

Maatwerk

Bovenstaande tarieven gelden voor katten zonder maatwerk. Voor katten met maatwerk* gaat het tarief per kat per dag met één euro omhoog.
Rekenvoorbeeld: Wanneer u 3 katten laat logeren in het pension en er 2 katten zijn waar maatwerk voor wordt gevraagd, zal er 31 euro + 2 euro maatwerk = 33 euro per dag in rekening worden gebracht.
* Maatwerk betreft alle extra handelingen die gedaan moeten worden aan de kat, naast het geven van eten, drinken en liefde. Met klem vragen wij u om dit te overleggen met ons, telefonisch of schriftelijk.

Diabetes

Katten met diabetes kunnen niet worden opgevangen bij kattenpension Poeslief.

Reserveringskosten = Annuleringskosten

Uw reservering afzeggen door onvoorziene omstandigheden, dat kan gebeuren! Omdat u reserveringskosten betaalt vooraf, is een deel van de kosten al betaald. Hoe wordt dit verrekend?

De periode 21 juni t/m 21 september is hoogseizoen. Tot 28 dagen voor de reservering(in het hoogseizoen) krijgt u uw gemaakte reserveringskosten terug bij annulering. Annuleert u binnen deze 28 dagen de reservering, dan zijn de gemaakte reserveringskosten ook gelijk uw annuleringskosten.

Dit geldt ook voor reserveringen waarvan alleen de startdatum of de einddatum van de reservering in het hoogseizoen valt.
Annuleert u een reservering wat buiten de periode 21 juni t/m 21 september valt, krijgt u uw reserveringskosten terug.

Voor een verblijf in kattenhotel van Poeslief, dient uw kat zijn inentingen tijdig gehad te hebben. Dit houdt in dat uw kat minimaal 3 weken en korter dan 1 jaar voor de plaatsing zijn inentingen moet hebben gehad. De verplichte inentingen zijn, per 1-10-2019:

  • De Kattenziekte
  • De Niesziekte

De genoemde inentingen dienen, aan het einde van het verblijf, nog minimaal één maand geldig te zijn. Daarnaast dient uw kat, minimaal 2 weken voor verblijf, te zijn ontvlooid en ontwormd.

Wanneer uw kat tijdens uw vakantie ziek wordt, zullen wij indien nodig uw kat onderbrengen bij de dierenartsenpraktijk Bodegraven. Uiteraard wordt u hiervan eerst op de hoogte gesteld, mits u te bereiken bent. De gemaakte kosten zijn niet bij de prijs van het verblijf inbegrepen en zullen aan u worden doorberekend.

Direct reserveren

Komt u kijken?

Wilt u weten of ons pension geschikt is om uw kat achter te laten tijdens uw vakantie? Kom dan vrijblijvend langs en wij geven u een rondleiding. Wij verzoeken u om een afspraak te maken zodat wij u in alle rust alles kunnen laten zien.

Vanwege veel reserveringen in het kattenpension zitten we in een aantal weken al vol. Dit zijn week 26, 30, 31, 32 en 33 van 2024.

In de volgende perioden is het pension gesloten:

  • 3 maart t/m 18 april 2024
  • 29 september t/m 17 oktober 2024
  • 6 november t/m 15 december 2024
  • 9 maart t/m 17 april 2025

Vanwege een te groot aantal vaste klanten, neemt kattenpension Poeslief geen nieuwe klanten meer aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.